igazi magyar

Ez az oldal azt hivatott bizonyítani, hogy nem az az igazi magyar, aki hazafiasságát agresszív, kirekesztő, militáns módon hangoztatja. Az igazi magyarok nem a dühöngő árpádsávosok, nem is a vidéket rettegésben tartó bakancsosok és nem is a jól csengő, demagóg retorikába csomagolt barbár, zsigeri antiszemitizmus szónokai. Az igazi magyar nem csak látja a problémát. Nem csak beszél róla. Tesz is ellene. Az igazi magyarról nem a tüntetéseken, utcai balhékon derül ki, hogy az, hanem a hétköznapokban.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Külső feed

Houston we have a problem

A szavahihetetlen, képmutató jobbik

2010.03.25. 13:41 | igazimagyar | Szólj hozzá!

Álljon most itt néhány nagyon egyszerű érvanyag azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik miért egy gyökér, hazudozó, lúzer identitással megvert csőcselék:

 

  1. Egy alábbi bejegyzésben is lehet látni, hogy Morvai Krisztina egyértelműen támogatná a leszbikusságot, a homoszexualitást és egyéb, a keresztényi értékrenddel homlokegyenest ellenkező devianciákat. Ennek fényében röhej, hogy most szájtátva isszák az affektáló hányadékát azok, akik a meleg felvonuláson homokkal dobálják és megverik a buzikat meg a leszbikusokat, akiket ez a nyilas ribanc védelmezett. Annak a számos megtermett férfinak nem derogál, hogy egy ilyen boszorkány dirigál nekik, meg hisztizik? (Azt a szégyent, amit az EP-ben ránk hoz. Azt a rengeteg ostoba, értelmetlen rikácsollós közbeszólást, amit egész európa politikai elitje előtt művel, mint magyar EP képviselő. A Nemzet szégyene. Komolyan. Ez már a legalja.)
     
  2. Minden lakossági fórumon elhangzik, hogy el akarják törölni a képviselőket megillető mentelmi jogot. Ezután ismét csak ellentmondásos az a tény, hogy Budaházyt pont a mentelmi joggal próbálják az igazságszolgáltatás keze alól kicsempészni. (nem beszélve arról, hogy a hiszti kriszti meg a kerékbilincsét a mentelmi joggal akarja levetetni...)
     
  3. ifj. Hegedűs Lóránt elvileg lelkész. Annyi köze sincs a Bibliához, mint folyami ráknak az atomreaktorhoz. Nyíltan zsidózik ez a kis náci. Ezek annyira ostobák, hogy azt sem tudják, hogy Krisztus Jézus származását tekintve zsidó. Tehát a keresztényi hit legnagyobb alakját sem ismeri, vagy állandó jelleggel káromolja. (mivel a teljes zsidóságot, szelektálás nélkül minduntalan gyalázza, abban Jézus is benne van). Egy háromnapos hosszú hétvégét tudok felajánlani annak, aki kiveri a fogait, hogy egy kicsit elhallgasson, és jobban odafigyeljen, hogy lelkészként miket enged ki szája körítésén.
     
  4. Vona (eredeti nevén Zázrivecz) Gábor, a mi ősmagyar Gáborunk fütyköse pedig úgy néz ki, hogy nem akaródzott aláhajlani a keresztényi értékeknek és családmodellnek, így azalól kibújva, Gábor magját sokfelé elszórta. Mondhatni cigányútra tért. Mire is jó, hogy lehet az országban mindefelé turnézni, mi? Otthon a feleség a gyerekekkel itt meg a szeretők, nem is egy, hanem több, különböző korosztályokból. Ennyit Gáborka szavahihetőségéről. Ja, az iwiw cucc, meg bizonyítottan eredeti.
     
  5. Balczó. Hát igen. Erről ő nem tehet, de a mikor legutoljára beszéltem vele, és nem telefonon, majdnem rosszul lettem a szájszagától.
    Hogy egy evangélikus pap fia hova jutott... Nála is valami elképesztően kisiklott. Az EP-ben meg ülés alatt össze-vissza kóvályog a teremben. De azt őszintén elhiszi, hogy a "zsidók meg akarják venni Magyarországot". Szóval ennyire komplex őrültséget egy emberbe integrálni, nem kis mutatvány.
     
  6. Pörzs, az egy mondatot sem ér meg, a kis senkiházi

 

Ezeket a daganatos sejteket ki kell vágni a magyar nemzetből. Ekkora ellentmondásosság mellett ki hisz el nekik egy fél mondatot is? Ha tüsszentenek, az már hazugság és uszítás. Sok kisebbségi komplekszussal meg lúzer identitással megvert szánalmas alak talált megértő közösségre a jobbikban. De hogy ezt még értelmes emberek hagyják szó nélkül, pláne még támogatják is; NE! Ennyire nem lehetünk ostobák! Fel kell világosítani az embereket, hogy ezek ugyanolyan, sőt még korrptabbak, mint bármelyik mai politikus. Sokan a mai képviselők közül korruptak. De nem sokan gyilkosok. Azt mondom,inkább lopjanak tőlem, mint hogy megöljenek. Ha ilyen rövid idő alatt ekkorákat tudnak váltani, ki tudja mikor fognak a mai táboruk ellen fordulni szavakkal?

Mert tettekkel már megtették.

· 1 trackback

Címkék: jog mentelmi hegedűs lóránt balczó hiszti kriszti

A bejegyzés trackback címe:

https://igazimagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr31867670

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.26. 09:47:30

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása