igazi magyar

Ez az oldal azt hivatott bizonyítani, hogy nem az az igazi magyar, aki hazafiasságát agresszív, kirekesztő, militáns módon hangoztatja. Az igazi magyarok nem a dühöngő árpádsávosok, nem is a vidéket rettegésben tartó bakancsosok és nem is a jól csengő, demagóg retorikába csomagolt barbár, zsigeri antiszemitizmus szónokai. Az igazi magyar nem csak látja a problémát. Nem csak beszél róla. Tesz is ellene. Az igazi magyarról nem a tüntetéseken, utcai balhékon derül ki, hogy az, hanem a hétköznapokban.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

Naptár

október 2017
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Külső feed

Houston we have a problem

Képtelen természetrajz update

2010.03.30. 10:20 | igazimagyar | Szólj hozzá!

 

Nyilas: Dúvad, veszélyeztetett állatfaj. Egyedei időnként nagy károkat okoznak a gazdaságokban: kitúrják a vetést, kidöntik a kerítésoszlopokat, röfögésükkel és visítozásukkal zavarják a dolgozó lakosság nyugalmát.

Rekord életkor: 66 éves múlt.

Élőhelye: a Kárpát- medence legmélye, sötét bozótosok, szikes, elvadult talajokon, illetve a városi csatornahálózatban, valamint kommunális hulladékgyűjtők környékén.

Életmódja: Az embert kerüli, tart tőle. Ezért általában csak a sötétben jön elő odújából, amikor jól beleolvad a környezetbe. Napfényre csak nagy falkában merészkedik. Sajnos, igen kisméretű agya miatt szelídítése szinte lehetetlen.

Táplálkozás: parazita, nemcsak szívja áldozatainak vérét, de egyúttal mérget is fecskendez beléjük. Táplálékát rothadó talajgyökerekkel, dudvával, muharral, valamint alkohollal egészíti ki. Néhány alfaja evolúciós fejlődés eredményeképpen kereskedelmi tevékenységbe fogott: árulja a hazát, sajnos, konzekvensen vesztes nagyhatalmaknak. Az ún. "kitartás" nevű megélhetési forma szintén ezen alfajokhoz köthető. - A fejlődés másik ágát képviseli egy bámulatos ügyességű alfaj, mely megnyúlt végtagjaival képes utcakövet felszedni, azt ellenfelei felé hajítani, vagy különféle tereptárgyakat egy speciális, csak rá jellemző ún. Molotov-szervvel meggyújtani.

Populáció: Sokáig kihaltnak hitték, és bár száma az utóbbi időben megszaporodott, olyannyira, hogy agresszivitásával veszélyezteti a honos kultúrfajtákat, a földművelők ádáz harca következtében újra kihalófélben lévő fajnak nyilvánították.

Eszmei értéke: nincs.

Címkék: jobbik nyilas nyilas természetrajz

A bejegyzés trackback címe:

http://igazimagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr801880182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.