igazi magyar

Ez az oldal azt hivatott bizonyítani, hogy nem az az igazi magyar, aki hazafiasságát agresszív, kirekesztő, militáns módon hangoztatja. Az igazi magyarok nem a dühöngő árpádsávosok, nem is a vidéket rettegésben tartó bakancsosok és nem is a jól csengő, demagóg retorikába csomagolt barbár, zsigeri antiszemitizmus szónokai. Az igazi magyar nem csak látja a problémát. Nem csak beszél róla. Tesz is ellene. Az igazi magyarról nem a tüntetéseken, utcai balhékon derül ki, hogy az, hanem a hétköznapokban.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Külső feed

Houston we have a problem

Becsapottak

2010.03.12. 16:48 | Churchill harmadik fia | Szólj hozzá!

Balczó Zoltán egy evangélikus pap fia. Morvai Krisztina meg liberális jogvédőből lett szélsőjobboldali radikalista. Vona Gábor eredeti neve meg Zazrivecz Gábor. Kik ezek? Mondanám: Kik ezek a majmok? De hát csak becsapottak.

Süt a gyűlölet belőlük, és a támogatóikból is. Elképesztő gyűlölet-ömlengés található minden blogban, fórumon a jobbikkal kapcsolatban, azok támogatóitól. Verésről, zártosztályról, elzavarásról, bebörtönzésről rendcsinálásról beszélnek állandóan. Könyörgöm! Ez senkinek nem tűnik fel náluk? Nem gondolják, hogy talán azért ezt mégsem kellene? Töri órán hol voltak? A papagájomat nem bíznám rájuk, nemhogy az országot.

Óriási baj, hogy ekkora támogatottságra tettek szert. Nem csináltak mást, csak erődemonstrációval és jól csengő, hangzatos demagógiákkal maguk mellé állították a politikai és gazdasági válság miatt kiábrándult embereket. Szó szerint iszonyatos látvány, ahogy a gyűlölettől kicsontosodott arcú emberek vonulnak, beverik a kamerát, és mellettük idős és középkorú hölgyek skandálnak különböző uszító verseket. Sajnos be kell látni, ez a Jobbik műve. Akármilyen szépen is beszélnek a pódiumokon, ez a becsapás! A becsapott Jobbik vezérek becsapják a követőiket is.

Aki szereti Magyarországot az ne szavazzon a Jobbikra. Mondja meg valaki: ki olyan ebben az országban, akinek a felmenői tisztán ősmagyarok, úgyhogy soha nem került a családfájába egy más nemzethez tartozó személy sem? Aki pedig mégis elkövette ezt a hatalmas bűnt, mind húzzon el az országból? Ebből jó kis science fiction-t lehetne írni :)

Másnapi szalagcímek:

Magyarország kiürült

A kárpátmedencét felosztották hét ország között

A kis magyarország is eltűnt

 

...és a többi.

 

 

Címkék: jobbik morvai vona becsapottak balczó jobbik nem zazrivecz

A bejegyzés trackback címe:

https://igazimagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr101834665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása