igazi magyar

Ez az oldal azt hivatott bizonyítani, hogy nem az az igazi magyar, aki hazafiasságát agresszív, kirekesztő, militáns módon hangoztatja. Az igazi magyarok nem a dühöngő árpádsávosok, nem is a vidéket rettegésben tartó bakancsosok és nem is a jól csengő, demagóg retorikába csomagolt barbár, zsigeri antiszemitizmus szónokai. Az igazi magyar nem csak látja a problémát. Nem csak beszél róla. Tesz is ellene. Az igazi magyarról nem a tüntetéseken, utcai balhékon derül ki, hogy az, hanem a hétköznapokban.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Külső feed

Houston we have a problem

Ezt akarjuk?

2010.03.15. 12:10 | igazimagyar | Szólj hozzá!

Érdemes elolvasni a link alatt található cikket. Egy rövid idézet belőle:

Kati Marton, aki sokáig maga sem tudta, hogy zsidó származású, mert szülei nem beszéltek letartóztatásukról és nagyszülei elgázosításáról, könyve utolsó fejezetében röviden néhány mai zsidó származású magyar hírességről emlékezik meg. Kertész Imrét a németek inkább elismerik, mint a magyarok. Andy Grove, aki az Intel alapítójaként 1997-ben a Times magazin Év embere lett, a nyilasok elől menekült az Egyesült Államokba, és több helyen elmondta, hogy nem szándékozik Magyarországra visszatérni. Soros György egyetemet alapított Budapesten, és nem kis vagyonával támogatta a közép-európai civil társadalom újjáéledését, nevét mégis gyűlölettel mondják ki Magyarországon.

A Madách Gimnázium faláról, ahol az iskola híres végzőseivel büszkélkedik, a mai napig hiányzik négy név: Alexander Korda, Robert Capa, Kertész Imre és Andy Grove. Véletlen?

 

 

Címkék: zsidó deportálás gyűlölet nyilasok kati marton

A bejegyzés trackback címe:

https://igazimagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr961840915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása