igazi magyar

Ez az oldal azt hivatott bizonyítani, hogy nem az az igazi magyar, aki hazafiasságát agresszív, kirekesztő, militáns módon hangoztatja. Az igazi magyarok nem a dühöngő árpádsávosok, nem is a vidéket rettegésben tartó bakancsosok és nem is a jól csengő, demagóg retorikába csomagolt barbár, zsigeri antiszemitizmus szónokai. Az igazi magyar nem csak látja a problémát. Nem csak beszél róla. Tesz is ellene. Az igazi magyarról nem a tüntetéseken, utcai balhékon derül ki, hogy az, hanem a hétköznapokban.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Külső feed

Houston we have a problem

A Jobbik-logó elemzése (Házidolgozat)

2010.04.05. 20:16 | igazimagyar | Szólj hozzá!

Politikai alapismeretek

 

Pogácsás Gabriella, 7/b.

 

 

Bevezetés:

A Jobbik-logónak több magyarázatát ismerjük, melyek akár így, akár úgy, de mindenképpen érdekesek.

 

Tárgyalás:

1. Az előtérben egy kettőskeresztet láthatunk. Hasztalan próbálja takarni, ahogy a háttérben egy vörös félhold nagyra tátott szájjal készül elnyelni egy békés, zöld bolygót. A vörös félhold az Oroszország révén támogatott Iránt, azaz a vörösingeseket jelképezi, a zöld bolygó pedig a Király András utcai hélóták menedéke, akik homokbombákkal és füves cigarettával védik hazánkat a külföldiek tőkétől. Ekközben Nikki videókat néznek.

 

2. De lehetséges más megközelítése is a lógónak. A kettőskeresztet közelebbről megnézve látható, hogy kifelé hasas. Ez jelölheti esetleg azokat a terhes édesanyákat, akik keresztény erkölcsi kötelességtől fűtve Magyarország népességfogyását, illetve a cigány kisebbség növekedését olyképpen akadályozzák, hogy mint a Harmadik Irodalomban, ilyen Lebensborn-program keretébe Vona Gábor gyermekeit hordják szívük alatt, mely a hazáért dobog. Mert a Jobbik, az nagyon szívén viseli a jövőt, hogy szép legyen. Így tehát a zöld golyó, amely hátulról nyomja a keresztet, jelöl egy nagyon igénybe vett, a munkába úgyszólván „belezöldült” golyót. A golyó azért nyomja olyan nagyon a keresztet, az anyukákat, mert őt meg a vörös félhold akarja bekapni, és ebben a nagy kuplerájban már nem is lehet tudni, hogy ki kiben is van. Ez tehát a golyó keresztje.

 

3. Lehet, hogy a három, egymás mögött lévő gömb három égitest, elöl a Zöld Bolygó, a Föld, szűkebb pátriárkánk, e mögött található egy fehér, ami vagy a Hold, de akkor meg nem világos, miért nagyobb, mint a Föld, főleg így, félholdként végképp nem lehetne nagyobb, úgyhogy valószínűleg egy fehér törpével van dolgunk, ami tudvalevőleg a fekete lyuk előszobája, és mint ilyen, ebben a környezetben mindjárt megvilágít mindent. Az utolsó, hátsó égitest a Mars, a Vörös Bolygó, a háború istenének bolygója, ami megint csak jóval nagyobb, mint kéne, különösen, hogy ez is félhold alakú. Ez azért is figyelemreméltó, mert a vörös égitestek logókon, zászlókon mifélénk általában csillagok szoktak lenni, ötágúak, ez itten viszont egy vörös félhold, ami csak olyankor bukkan fel, ha a muszlim terroristák egy muszlim országban muszlim testvéreiket felrobbantották, és jön a mentő. Az a Vörös Félhold. Az a Vöröskeresztből valláskárosodás révén jött létre. A kettőskereszt ez esetben azért dudorodik ki, mert fából van, és a detonáció begörbítette, mint ahogy a filmben az atomrobbanás a fákat.

 

4. Nem valószínűsítem, hogy a három színes gömb a magyar nemzeti színeket szimbolizálja, nemcsak amit a jobbikosok mondanak meg a magaviseletük miatt, hanem a sorrend miatt se. Elöl van a zöld, aztán a fehér, végül a piros, ami pont nem a magyar, hanem az iráni zászló színeinek a sorrendje. Ez megmagyarázza a kettőskereszt furcsa formáját is, hiszen a kettőskereszt menekül Iránból. Azért menekül, hogy az Iráni Gárda nehogy el bírja olvasni, hogy mi van ráírva a felső lécre, mert a kettőskereszt felső részére Poncius Pilátus még korábban ráírta az aja tollával, hogy „a Názáreti Jézus, a zsidók királya”, az meg elég ciki ott Iránban manapság. Bár, ha úgy vesszük, keresztnek lenni sem életbiztosítás arrafele, ráadásul azt még el se kell olvasni, mert messziről látszik, hogy nem félhold.

 

Befejezés:

Látjuk, hogy mi mindent ki lehet olvasni egy pártnak a logójából, ezért is nagyon fontos, hogy megfelelően válasszunk logót a pártunknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://igazimagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr481897091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása