igazi magyar

Ez az oldal azt hivatott bizonyítani, hogy nem az az igazi magyar, aki hazafiasságát agresszív, kirekesztő, militáns módon hangoztatja. Az igazi magyarok nem a dühöngő árpádsávosok, nem is a vidéket rettegésben tartó bakancsosok és nem is a jól csengő, demagóg retorikába csomagolt barbár, zsigeri antiszemitizmus szónokai. Az igazi magyar nem csak látja a problémát. Nem csak beszél róla. Tesz is ellene. Az igazi magyarról nem a tüntetéseken, utcai balhékon derül ki, hogy az, hanem a hétköznapokban.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Külső feed

Houston we have a problem

Még az időjárás sem örül

2010.04.12. 22:33 | igazimagyar | Szólj hozzá!

Még az idő is jelezte, nem tetszik neki, amit tegnap történt.

De hát ez van. Szinte minden bizonnyal meglesz a 2/3. Szerencsére a Jobbik elmaradt a 20%-tól, de én akkor is soknak tartom az eredményüket. 10% fasisztát bír csak el ez az ország. Akármennyire sem szeretem az MSZP-t, mégis Mesterházy nyilatkozata volt a legnormálisabb. Meg persze Ibolyka drágáé. Merthogy lemondott. Verség=lemondás. Ezt kellett volna tenni már réges-régen narancsoséknál is. Nem elképesztő, hogy a fiatal "demokraták"-nál már 20 éve ugyanazok az arcok vannak? 

Tegnap majdnem hánytam Orbántól. Ő is ezt a majom dumát mondja, hogy ma minden magyar felemelt fővel feküdhet le. MIÉRT? Aki nem örült, az nem magyar? Vagy tilos nem örülni? Vagy hülye, és azt hitte, mindenki rá szavazott?

Reméljük, lesz elég felelősség érzete, hogy megpróbálja jól csinálni a munkáját. Igaz, van mit bepótolnia. Nem hogy nem nagyon járt be dolgozni, de totálisan destruktív ellenzék volt a pártja. Ebből a szempontból biztosan jobb lesz az MSZP.

Ja, majdnem kimaradt a kis szavazó-utaztató akció. Ez szintén dráma. Ha 4 év óta hajtogatja a teljesen tiszta szavazásról Kövér, hogy csalás volt, akkor most az MSZP vagy a többi ellenzéki párt a következő évezredig sírjon ezen? Mert ez valóban olyasmi volt...

De kis hazánk mindig tud valami újat mutatni!

 

· 1 trackback

Címkék: eredmények voks10 április11

A bejegyzés trackback címe:

https://igazimagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr421916317

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Anti-MSZP 2010.04.12. 23:10:19

 A választás üzenete: csak ne az MSZP-t! A vasárnapi választás egyértelműen az MSZP-ellenes erők elsöprő győzelmét hozta. A választások első fordulója a Fidesz nagy győzelmét hozta. Nincs azonban győzelem vereség nélkül. A vasárnapi választások ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása